U bent hier:
  • home
  • > nieuwsoverzicht

Brandy blijft winnen

Nieuws overzicht

07-08-2018, 11:21
Brandy blijft winnen
Brandy blijft winnen

De ereklasse is Brandy op het lijf geschreven. Dit paard heeft een uitzonderlijk goede wedstrijdmentaliteit en is er altijd wanneer het nodig is. Harry van Middelaar en Brandy zijn een twee-eenheid die volledig op elkaar zijn ingespeeld en ze benaderen samen het perfecte plaatje van een chique tuigpaard dat lichtvoetig en ongedwongen zijn talent toont.

6 augustus 2018 CH Opmeer
In Opmeer was Brandy de onbetwiste winnaar in de ereklasse. Harry van Middelaar rijdt dit paard gedurende zijn gehele wedstrijdcarriere voor het Brandy Consortium. Dit jaar is Brandy slechts één keer geklopt. Thijs: “Brandy was superieur, hij presenteerde zich weer als de koning van het veld.”

In de lage limietklasse werd Image HBC (Ditisem) van de HBC Stal vierde met Harry van Middelaar.

In de hoge limietklasse werd Harry van Middelaar tweede met Gardenia HBC (Victory) van de HBC Stal. Thijs: “Dit was een spannende rubriek met beste paarden. Voor zowel de winnaar Hubert als Gardenia was wat te zeggen maar het feit dat Gardenia een opzet nodig heeft telde mee in de beslissing.”

4 augustus 2018 CH Rijs
Brandy pakte opnieuw de winst in de ereklasse.

Bij de limietklasse tweespannen was het Uilke Haarsma die met Imposant (Eebert) en de van de HBC Stal geleende Gardenia HBC (Victory) de hoogste eer meenam.