U bent hier:
  • home
  • > nieuwsoverzicht

Image HBC op kop in Groningen

Nieuws overzicht

29-08-2019, 14:14
Image HBC op kop in Groningen
Image HBC op kop in Groningen

28 augustus 2019 CH Groningen

In de kleine limietklasse was het Image HBC (Ditisem) van de HBC Stal die in handen van Harry van Middelaar ook bij herkansing de koppositie bleef bekleden. Altijd is Image groot en tevens groots in alles. Groot is zijn zweefmoment en groots is zijn front.


Zilveren Martini Toren
Het was geweldig, de strijd in de ereklasse om de Zilveren Martini Toren die voor de 65 ste keer werd uitgereikt. Zeven paarden waren er, drie kregen een uitnodiging voor de finale. Wat was het mooi om deze grootheden te zien strijden! Linda Boelens en Fantijn namen de Martini Toren mee. Maar cadeau kreeg Fantijn het zeker niet want wat liep Equifirst Amadeus ook een beste wedstrijd.
De vos van Leendert Veerman bleef heel mooi in het front en presenteert elke pas heel nadrukkelijk en ook dat geeft een heel fraai showeffect. Het werd de tweede plaats maar gezegd moet worden dat eigenlijk beiden danig op de huid werden gezeten door de KWPN hengst Delviro HBC (Vulcano) van de HBC Stal met Harry van Middelaar. Wat liet Harry Delviro huizenhoog van de vloer gaan! Een wat hield hij de hengst mooi in het front! Een waardige strijd om dit kleinood door drie geweldige tuigpaarden.